Last news

Prijs: notk Soort: Aangeboden Regio: Noord-Holland Datum: Hey mannen, ik ben een slanke dame van 21jaar, die erg veel van seks houdt. Ik ben een verzorgde vrouw van 36 en ik zoek een leuke man. Ik wil..
Read more
Een slecht begonnen dag eindigde dus nog heel aangenaam. Ik heb het dan nog niet eens over zijn glimlach. Of Geens loog en verzond die brief niet! Ze werken niet genezend maar duiven die geelvrij zijn..
Read more
Zullen we er nu gewoon voor gaan? Mijn Profiel Linia Vrouw ( 61 jaar ) Provincie: Limburg Nu ik ouder word, merk ik dat mijn wereld een beetje klein wordt. Je bent lief, vrij en eerlijk en..
Read more

Mag ik met je neuken


mag ik met je neuken

neukpartij en daarbij speelden Trudy en haar dochter Sonja natuurlijk een woensdagavond daaropOm precies half zeven stonden Sonja en haar moeder Trudy in mijn praktijkruimte. Nou eehhh dann weett ikkk hettt nogg niettt mompelt Sonja beteuterd. Als jij me kunt verrassen met andere seks spelletjes dan sta ik daar graag voor open, er valt nog veel te leren. Én links en én rechts dan kan ik jullie tegelijk lekker verwennen met mijn vingers. Een mooie C-cup dacht ik bevestigendEven later komen moeder en dochter hand in hand uit het kleedkamertje en kan ik hen beide eindelijk eens goed opnemen.

Mag ik met je neuken
mag ik met je neuken

Ik krijg van Sonja een hand en van Trudy ook een hand, maar in het voorbijgaan drukt ze een kleine felle kus op mijn mond en fluistert Ik bel je zo nog op, want ik wil een vervolgonderzoek. Ik knikbevestigend en vul de woorden aan, ja, we zullen je eerst lekker geil maken en dan, als je zelf wilt, ga je ook in deze stoel en zal ik hetzelfde onderzoek ook bij jouw doen. Terwijl ik alles dus voor elkaar had. Zacht pak ik een van haar borsten en speel met de dikke lange tepel terwijl mijn andere hand mijn doktersjasje losknoopt en vervolgens mijn broek, die direct op mijn enkels zakt. Heel erg dokter, zegt ze bijna onhoorbaar. Volgens mij wordt het tijd dat jij eens duchtig geneukt wordt, fluister ik zacht in haar oor en vervolgens bijt ik zacht maar fel in haar oorlelletje. Sonja kijkt verbaasd naar haar moeder, die nog steeds met haar benen wijd in de beugels van de gynaecologenstoel ligt. Zie je wel, zeg ik de protesten van haar moeder negerend. Ze meiden doen aarzelend wat hun vader opdraagt uit angst voor een woede bui. Kortom, iedereen die interesse heeft in bdsm kan meedoen en via deze weg kun je je aanmelden. Kom Trudy, zeg ik zacht, laat mij het werk maar afmaken.


Sitemap