Last news

Ik zit vast in me stad. Ik weet dat ik kan zeggen "en loopt een omaatje op straat maar kan ik dat ook tegen haar direct zeggen? Veel vrouwen bleven van begin tot eind staan kijken, zeker..
Read more
Als koppel op zoek naar een date met een knappe potente man? Onbekend, erik, 50, Tervuren, posted 02 jaren 04 maanden 5 dagen 07 uren 35 minuten 43 seconden ago. Als je maar verzorgd bent en heel..
Read more
En die skills kan jij je kindjes leren, denken vrouwen. It was found that girls who were exposed to an attempt at date rape were three times more likely to resume their relationship with the man..
Read more

Seksdate forum


seksdate forum

als zijn stem je bijv niet aanstaat. Wie is er dan naef, jij of ik? Spinnewin donderdag 30 augustus 2018 19:40 Alle reacties Link kopieren" Framberry schreef: 19:36 Hahah had je daarom jezelf ook nog site voor snel sex Groningen advies gegeven?

123Lotje zondag 26 augustus 2018 10:06. Het is het zelfde verhaal van Hé! Dates zonder Check vooraf en meteen uit de kleren kan ook (al of niet geblinddoekt en is wel heel spannend. En je gaat niet onbeslagen ten ijs. Spinnewin zondag 26 augustus 2018 11:44 Alle reacties Link kopieren" Framberry schreef: 10:41 Dus eigenlijk bedoel je te zeggen dat TO het nooit goed kan doen, of ze nu wel of geen maatregelen treft? N gevalletje op de verkeerde tijd op de verkeerde plek. Dan is sex wel het laatste waar je aan denkt. Daarbij - wat ik echt té koekoek vind - je praat over risicos alsof het over een lekke band krijgen gaat. Alles van vtm is en blijft eigendom van vtm en mag niet worden gebruikt anders is dat contractuele breuk. Anoniem zaterdag 1 september 2018 20:09 Goed te lezen dat je nog leeft en dat je het leuk en fijn gehad hebt. Dat is het niet.


Sitemap